Stilleven Race to the Top

Dit stilleven is een tafereel met een olifant en een schildpad die een duel uitvechten om als eerste aan de top te komen. De olifant en schildpad zijn origami van een dollar en liggen op houten blokken met verschillende kleuren. Het geheel ligt op een houten plank.

Stilleven met een olifant en een schildpad origami van een dollar die een duel uitvechten om als eerste aan de top te komen

Dit unieke stilleven is te bestellen via deze website of via mijn online winkel op exto.nl. De maat van het werk is standaard 30 x 40 cm op dibond. Op de achterkant wordt een aluminium ophangprofiel bevestigd zodat de kunst zonder aanpassingen aan de muur kan worden gehangen. Hangt u het zonder aanpassingen dan lijkt de kunst aan de muur te zweven. U kunt er natuurlijk zelf voor kiezen om er eventueel nog een lijst omheen te doen.

Fotoformaat

De standaardafmeting van het werk is 30 x 40 cm. Natuurlijk kunt u dit werk ook kopen in een ander formaat. Race to the top is te bestellen tot een maximale maat van 120 x 90 cm. U kunt contact opnemen via email voor een offerte.