Stilleven met fuit|Pruimen

Stilleven Hollandse Pruimen

Stilleven met twee Hollandse pruimen en een wit schaaltje die liggen op een witte ondergrond met een lichte achtergrond. De achtergrond is gemaakt met verf en spuitbus die verloopt van bruin naar wit.

Stilleven met twee Hollandse pruimen en een wit schaaltje die liggen op een witte ondergrond met een lichte achtergrond

Dit unieke stilleven is te bestellen via deze website of via mijn online winkel op exto.nl. De maat van het werk is standaard 30 x 40 cm op Hahnemühle 100% cotton papier. Op de achterkant is dit werk gesigneerd met het nummer van het werk in de serie en een handtekening van Vincenzo. U kunt er zelf voor kiezen om er eventueel een lijst omheen te doen, met of zonder passe partout. Het is ook mogelijk dit werk ‘Hollandse pruimen’ te bestellen met een lijst, neem hiervoor contact op met Vincenzo voor eventuele vragen en meerkosten.

Fotoformaat

De standaardafmeting van het werk is 30 x 40 cm. Natuurlijk kunt u dit werk ook kopen in een ander formaat. Het stilleven ‘Hollandse pruimen’ is te bestellen tot een maximale maat van 80×60 cm. Alle maten worden speciaal voor u geprint en voorzien van nummer en handtekening op  Hahnemühle 100% cotton papier.