Stilleven met een plastic doosje met bingo balletjes in verschillende kleuren op een houten kist met een achtergrond van hout

Stilleven met objecten|Bingo

Stilleven Nummers

Stilleven met een plastic doosje met bingo balletjes in verschillende kleuren Het doosje staat op een houten plank en de achtergrond is ook van hout.

Stilleven met een plastic doosje met bingo balletjes in verschillende kleuren op een houten kist met een achtergrond van hout

Dit unieke stilleven is te bestellen via deze website of via mijn online winkel op exto.nl. De maat van het werk is standaard 30 x 40 cm op Hahnemühle 100% cotton papier. Op de achterkant is dit werk gesigneerd met het nummer van het werk in de serie en een handtekening van Vincenzo. U kunt er zelf voor kiezen om er eventueel een lijst omheen te doen, met of zonder passe partout. Het is ook mogelijk dit werk ‘Nummers’ te bestellen met een lijst, neem hiervoor contact op met Vincenzo voor eventuele vragen en meerkosten.

Fotoformaat

De standaardafmeting van het werk is 30 x 40 cm. Natuurlijk kunt u dit werk ook kopen in een ander formaat. Het stilleven ‘Nummers’ is te bestellen tot een maximale maat van 80×60 cm. Alle maten worden speciaal voor u geprint en voorzien van nummer en handtekening op  Hahnemühle 100% cotton papier.